Ελεγχος διαθεσιμότητας                                               

+30 2832032239

 

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στον Πλακιά , ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό που βρέχεται από το Λιβυκό πέλαγος και  πλαισιώνεται από βουνά που σχηματίζουν φαράγγια. Το μέρος υπήρξε αρχικά συνοικία ψαράδων και σταδιακά αναπτύχθηκε σε ήπιο τουριστικό θέρετρο.

Εκτός από την κυρίως παραλία του Πλακιά, μήκους παραπάνω του ενός χιλιομέτρου,  στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πανέμορφες παραλίες όπως η Σούδα, το Δαμνόνι, το Αμμούδι, τα Σκοινάρια και βεβαίως η μοναδική παραλία του Πρέβελη με το φοινικόδασος και τον ποταμό Κουρταλιώτη να εκβαλλει σε αυτήν.

Η πόλη του Ρεθύμνου απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από τον Πλακιά, ενώ σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων περιμετρικά βρίσκονται πολλά όμορφα και γραφικά χωριουδάκια όπως τα Σελλιά, η Μύρθιος, τα Λευκόγεια, το Ροδάκινο, ο 'Αγιος Ιωάννης, η Καλή Συκιά κ.α. 

Creta Mare Hotel

Plakias Rethymno 74060, Crete
 Office: (+30)  2832032239
Mobile: (+30) 6978303680
    

Newsletter

Real estate

If you wish to invest in Crete's properties, please feel free to inquiry about residences or plots available for sale; We can offer proper advice for properties with development potential and share its contacts to facilitate a smooth transaction.