Ελεγχος διαθεσιμότητας                                               

+30 2832032239

 

Ο Πλακιάς βρίσκεται σε μία περιοχή, που το φυσικό τοπίο εναλλάσσεται συνεχώς, προσφέροντας στον επισκέπτη ποικιλία δυνατοτήτων, ώστε να μείνει ικανοποιημένος ανάλογα πάντα με τις επιθυμίες του.
 
Τα βουνά με τα ξωκλήσια και τα φαράγγια του Κοτσυφού, του Κουρταλιώτη και της Πατσού προσφέρονται για υπέροχους περιπάτους και ορειβασίες για όσους επιθυμούν να έρθουν κοντά στη φύση και να γνωρίσουν το φυσικό κάλος αυτού του τόπου.
 
Οι παραλίες, απ' την άλλη μεριά, είναι κατάλληλες για κολύμπι με μάσκα ή για κατάδυση, καθότι στην περιοχή υπάρχουν καταδυτικά κέντρα, αλλά και για τα υπόλοιπα θαλάσσια σπορ, όπως το θαλάσσιο ποδήλατο, το κανό, το θαλάσσιο σκι κ.α. Τον  Αύγουστο δε, τα μελτέμια ευνοούν την ιστοσανίδα και το σκι με αετό.
 
Στον Πλακιά μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ποδήλατο, μηχανή ή αυτοκίνητο για να κάνετε τις εξορμήσεις σας στην ευρύτερη περιοχή, όπως π.χ. στο Μοναστήρι του Πρέβελη, ή ακόμα να κάνετε ελεύθερη ιππασία ή μονοήμερη εκδρομή με τα καραβάκια προς την παραλία του Πρέβελη, την Χώρα  Σφακίων, το νησί της Γαύδου κ.α.
 
Τέλος εδώ θα βρείτε υπηρεσία ταξί, τακτικά δρομολόγια με τα ΚΤΕΛ προς τα γύρω χωριά και το Ρέθυμνο, μηχανήματα ανάληψης μετρητών, καθαριστήριο ρούχων, ταχυδρομείο, γιατρούς, φαρμακεία, ιατρικό κέντρο στο Σπήλι και νοσοκομείο στο Ρέθυμνο, αστυνομικό τμήμα στο Σπήλι κ.α.

 

Creta Mare Hotel

Plakias Rethymno 74060, Crete
 Office: (+30)  2832032239
Mobile: (+30) 6978303680
    

Newsletter

Real estate

If you wish to invest in Crete's properties, please feel free to inquiry about residences or plots available for sale; We can offer proper advice for properties with development potential and share its contacts to facilitate a smooth transaction.